Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

Een badkamer renovatie is een ingrijpende klus waar veel bij komt kijken. Veel mensen verwachten dan ook dat ze erg lang overlast van deze badkamer verbouwing zullen hebben, maar dat is helemaal niet nodig. Hoe lang duurt een badkamer renovatie? U zult verrast zijn over de mogelijkheden van Renostep.

Een renovatie van de badkamer kunt u zo ingrijpend maken als u maar wilt. U kunt zich beperken tot het vervangen van een of meer badkameraccessoires maar u kunt ook kiezen om de volledige badkamer aan te pakken en een compleet nieuwe stijl aan te meten. Zelfs zo’n totaal renovatie hoeft geen langdurig proces te worden waarvan u maanden ongemak zult ervaren, mits u kiest voor het juiste bedrijf om deze klus voor u uit te voeren.

Badkamer renovatie van a tot z

Badkamer renovatie van a tot z

Renostep kan de volledige verbouwing van de badkamer voor u uitvoeren. Wij kunnen u helpen met het volledige proces, van de voorbereiding tot het opleveren van de badkamer. Een renovatie van a tot z begint bij de voorbereiding. Een goede voorbereiding is het halve werk en hier besteden wij dan ook veel aandacht aan.

Wij hebben jarenlange ervaring op zowel bouwtechnisch vlak als op gebied van planning, projectopvolging en budgetbeheer. Hierdoor zijn wij in staat om al uw wensen, tot in het kleinste detail, in een op maat gemaakt plan te betrekken.

Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

Hoe lang duurt een badkamer renovatie?

Een ingrijpende verandering van de badkamer hoeft niet direct te betekenen dat u lang overlast zult hebben van deze werken. Veel mensen zijn dan ook verbaast als wij ons antwoord geven op de vraag:” Hoe lang duurt een badkamer renovatie?” Wij kunnen, indien gewenst, de gehele klus in slechts één week tijd uitvoeren. Hierbij kunnen wij ervoor zorgdragen dat u het minimum aan overlast van de werken zult ervaren. Vanzelfsprekend laten wij de woning in keurig nette staat achter.

Badkamer verbouwen in één week

Badkamer verbouwen in één week

Veel mensen zijn erg verbaast hoe wij het voor elkaar krijgen om een ingrijpende verbouwing van de badkamer in één week te kunnen uitvoeren. Dit is eenvoudig uit te leggen: naast onze jarenlange ervaring, zijn wij in staat om het volledige project in eigen beheer uit te voeren. Alle werken worden voor 90% door eigen personeel en daarnaast met een selecte groep vaste partners voor u uitgevoerd. Dit heeft als groot voordeel dat we efficiënt kunnen werken doordat we de werkplanning in eigen hand hebben en niet afhankelijk zijn van andere partijen. Daardoor heeft u als klant de minste overlast.

Uw mogelijkheden voor een badkamer renovatie bespreken?

Uw mogelijkheden voor een badkamer renovatie bespreken?

Heeft u interesse om uw mogelijkheden voor een badkamer renovatie te bespreken? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend advies. Het is voor ons geen probleem om meerdere malen ter plaatse te komen om de situatie te bekijken. Geen uitdaging is ons te veel als het gaat om het vinden van creatieve oplossingen om wensen te realiseren, vanzelfsprekend met inachtneming van technische mogelijkheden, veiligheids- en bouwvoorschriften. Wij helpen u graag verder!

Maak een vrijblijvende afspraak

  Bezig met versturen...
RenoStep bereidt elk renovatieproject grondig voor, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.