Specialist in badkamerrenovaties
en totale renovatieprojecten

Bouwonderneming Renostep, die inmiddels ruim 10 jaar bestaat, is specialist in badkamerrenovaties en totale renovatieprojecten van kelder tot dak.

Als zaakvoerders vormen we een team, dat zowel op bouwtechnisch vlak als op gebied van planning, projectopvolging en budgetbeheer onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis voluit en met overgave inzet. Onze verschillende, maar zeer complementaire achtergronden maken ons bij uitstek tot een betrouwbare en professionele partner in de bouwsector, getuige de vele tevreden klanten. Om onze projecten optimaal te laten verlopen voeren wij bovendien alle werken uit in eigen beheer met voor 90% eigen personeel en met een selecte groep vaste partners.

Geen uitdaging is ons te veel als het gaat om het vinden van creatieve oplossingen om klantenwensen te realiseren met gevoel voor kwaliteit, klasse en stijl. Vanzelfsprekend met in achtneming van technische mogelijkheden, veiligheids- en bouwvoorschriften.

Neem gerust contact met ons op voor uitgebreidere informatie of voor een vrijblijvende offerte. Wij nemen graag de tijd voor u.

Stijn en Kurt Steppe

Hoe wij uw renovatieproject aanpakken

Een offerte is voor ons een basiselement voor een juiste renovatieaanpak. Alle wensen worden vooraf tot in het kleinste detail - niets aan het toeval overlatend - besproken. Indien nodig, komen we daarvoor zonder probleem meerdere malen ter plaatse. Deze grondige voorbereiding resulteert er vaak in, dat de offerte daadwerkelijk de factuur wordt, omdat we ook altijd een nauwkeurige budgettering op maat hanteren.

Open communicatie met de klant

Tijdige berichtgeving aan de klant tijdens het hele bouwtraject over de opeenvolging van werken is het kenmerk van onze communicatie, waarbij een woord een woord is, wat geldt voor elk project, groot of klein… Voor de bouwheer geeft dat rust tijdens de renovatie en voor de architect betekent dat meer ruimte en tijd om te kunnen focussen op het eigen vakgebied.

Heel België als werkgebied

In principe is heel België ons werkgebied, maar we zijn voornamelijk actief in Aalst -Liedekerke en wijde omgeving.

Men at work

Maak een vrijblijvende afspraak

  Bezig met versturen...
RenoStep bereidt elk renovatieproject grondig voor, zo komt u nooit voor verrassingen te staan.